– Förrätter –

Svensk bruschetta

Svensk bruschetta
Dela med sig

– Antal personer –

4 personer

– Tidsåtgång –

20 min

 – Svårighet ​-

Mycket lätt

Ingredienser

  • 4 brödkakor getost
  • 1 zucchini
  • 1 aubergine
  • 3 msk olivolja
  • örtblandning eller oregano
  • peppar
  • akacia-honung

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 °C.
  2. Skär grönsakerna i små tärningar och blanda dem i en salladsskål med olivoljan.
  3.  Lägg skivor av getost på brödkakorna och täck sedan generöst med grönsaksblandningen.
  4. Krydda med valfria örter och peppar.
  5. Ställ in i ugnen i 10 minuter. Osten skall börja smälta och grönsakerna få lite färg.
  6. Ta ut dem ur ugnen och häll över honung efter smak.

“ Kan serveras som de är eller med en sallad. ”

All vår honung är kontrollerad och garanterad*