– Förrätter –

Lax- och avokadokarpaccio
med Lune de Miel®
citronblomshonung

Dela med sig

– Antal personer –

4 personer

– Tidsåtgång –

15 min

– Svårighetsgrad –

Mycket lätt

Ingredienser

  • 400 g laxfilé
  • 2 avokador
  • 3 cm färsk ingefära
  • juice från en grön citron
  • 1 msk citronblomshonung
  • 1 msk sesamfrön
  • några kvistar platt persilja
  • salt, peppar

Så här gör du

  1. Filéa den mycket färska laxen med hjälp av en vass filékniv.
  2. Skala avokadon och skär den också i skivor.
  3. Häll citronjuicen över dem och lägg dem på ett fat med laxen.
  4. Strö över finriven färsk ingefära och sesamfrön, salta och peppra, och ringla över citronblomshonung.
  5. Dekorera med plattpersiljan.

“ Att avnjutas direkt!​ ”

All vår honung är kontrollerad och garanterad*